sernik jagodowy z kokosem -nie co go odchudziłam

25.02.2021

składniki

blaszka tortownica 24 na 24

1 opakowanie biszkoptów podłużnych

1 widerko sera

1 opakowanie jagód ,mrożonka wczesniej rozmrożona

1 śmietana 36 % 250 g

żelatyna 4 łyżki

1,/2 eryto cukier

kokos

przygotowanie tortownicę wylożyć folią spożywczą na to biszkopty wyłożyć.

Ser włożyć do miski ,jagody ,,i cukier zastępczy erytrolu /.zmiksować..Potem dodać rozpuszczoną żelatynę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close