Babka pomidorowa

26.02.2021

Niezwykle mięsista i wilgotna babka pomidorowa z dodatkiem kakao z pewnością znajdzie swoich amatorów. Nie jest za słodka, w konsystencji przypomina lekko brownie.

Składniki:

1 ¾ szklanki zblendowanych pomidorów bez skórki

5 kropel esencji waniliowej

1 łyżka cynamonu

½ szklanki oleju

2/3 szklanki ksylitolu

2,5 łyżki kakao

2,5 łyżeczki proszku dopieczenia

1 łyżka powideł bez cukru (lub

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close