Rogaliki drożdżowe z czekoladą

27.02.2021

Składniki:
(32 sztuki)

Mąka pszenna 500 gCukier 6 łyżekMasło 75 gJajka 2 + 1 do posmarowaniaMleko 3/4 szklankiDrożdże 20 gkrem czekoladowy do nadziewania lub marmolada, jabłka itp.Przygotowanie:
Do miski wsypać mąkę, na środku zrobić dołek. Wlać letnie mleko, dodać rozkruszone drożdże oraz 2 łyżki cukru. Dołek zasypać odrobiną mąki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close