Tort orzechowo-czekoladowy II

08.03.2021

Córka chciała tort podobny do tego, który piekłam w październiku. Trochę zmodyfikowałam przepis i wyszedł równie smaczny 😉

Składniki (tortownica 26cm):

Biszkopt orzechowy:

5 jajek150 g cukru 100 g mąki pszennej tortowej100 g mielonych orzechów włoskich1 łyżeczka mąki ziemniaczanej1 łyżeczka proszku do pieczenia3 łyżki wody

Krem budyniowy czekoladowy:

2 budynie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close