Biała kiełbasa pieczona z żurawiną i chrzanem

13.03.2021

Szybka w przygotowaniu białą kiełbaska, które sprawdzi się nie tylko z okazji Świąt Wielkanocnych.

Składniki:

6 kiełbasek białych (u mnie parzone, ale mogą być też surowe)2 łyżki żurawiny ze słoiczka1-2 łyżki chrzanu ze słoiczka1 łyżka mioduolej do smażenia

Sposób wykonania:

1. Każdą kiełbaskę nakłuć w kilku miejscach wykałaczką. Jeśli używamy surowych kiełbasek,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close