Mazurek kajmakowy

Święta tuż tuż, więc zapraszam Was dzisiaj na prosty, idealnie kruchy, szybki i pyszny Mazurek kajmakowy.

Składniki blaszka 23 /33 :Ciasto:mąka pszenna 350 g,cukier puder 100 g,masło 200 g,śmietana 18 % 1 łyżka,żółtka 2 szt,sól szczypta,Dodatkowo:kajmak gostyński 400g,Bakalie do ozdoby,
Sposób przygotowania:Składniki ciasta posiekać nożem, a następnie zagnieść

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close