Biała kiełbasa z piekarnika – sprawdź jakie to proste! :)

26.03.2021

Składniki:

Biała kiełbasa parzona 1 kgCzosnek 3 ząbki Cebula średniaMusztarda francuska łyżkaPapryka słodka 1/2 łyżeczkiPapryka ostra 1/2 łyżeczkiMajeranek łyżeczka pełnaTymianek 1/2 łyżeczkiSól 1/2 łyżeczkiOlej 4 łyżkiBulion lub woda 3/4 szklankiPrzygotowanie:
Cebulę obrać i pokroić w półplasterki lub pióra. Czosnek obrać i pokroić na dwie lub trzy części. Kiełbasę ponacinać z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close