Jajka z majonezem i rzeżuchą

26.03.2021

Prościej się chyba nie da przygotować jajek. Nie wszyscy niestety lubią faszerowane jajka, dlatego zawsze przygotowuję kilka jajek w tradycyjnej wersji, szczególnie z myślą o dzieciach.

Składniki:

kilka jajek ugotowanych na twardomajonezpieprzrzeżucha

Sposób wykonania:

Ostudzone jajka obrać, przekroić na połówki i ułożyć na półmisku. Na każde jajko ułożyć trochę majonezu, lekko popieprzyć.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close