Babka kokosowa

02.04.2021

Składniki
(keksówka30x12, szklanka 250 ml)

Wiórki kokosowe 1 i 1/2 szklankiJajka 5Kefir szklankaOlej szklankaMąka pszenna 2 szklankiCukier szklanka z górkąProszek do pieczenia 2 łyżeczki

Przygotowanie:
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej.
W misce wymieszać wiórki koksowe, mąkę oraz proszek do pieczenia.
Do osobnej miski wsypać cukier, wlać olej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close