WIŚNIÓWKA

Składniki:

Biszkopt kakaowy:

6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia1 łyżka kakaoKrem wiśniowy :2 opakowania budyni wiśniowych bez cukru0,5 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka1 olejek spirytusowy śmietankowyFrużelina wiśniowa:1 słoik wiśni w syropie (700g)3 łyżki mąki ziemniaczanej2 – 3 łyżki cukruDodatkowo:posypka waflowa zielona 3 małe zajączki czekoladowe6

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close