Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

15.04.2021

Prosty i szybki przepis na pieczarki faszerowane pysznym farszem z mięsa mielonego.

Składniki

około 30 dużych pieczarek0,5 kg mięsa mielonego wieprzowego lub drobiowego1 jajko1 papryka1 cebulasól pieprz do smakustarty żółty ser

Wykonanie

Pieczarki pozbawić nóżek i łyżką wydrążyć trochę. Kapelusze pieczarek posypać solą. Resztę i nóżki zetrzeć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close