ŚMIETANKOWA SZARLOTKA

Składniki:

Ciasto jabłkowe:

3 jajka0,5 szklanki cukru2 łyżki cukru waniliowego200 ml śmietanki kremówki 30%2 szklanki mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia5 jabłekPianka cytrynowa:350 ml śmietanki kremówka 30%2 opakowania galaretki o smaku cytrynowym500 ml gorącej wodyDodatkowo:ok. 50 g gorzkiej czekolady1/4 łyżeczki mielonego cynamonuPrzygotowanie:Galaretka cytrynowa – 2 opakowania galaretki cytrynowej rozpuścić w 500 ml

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close