KOKOSOWIEC ANANASOWO – BORÓWKOWY

Składniki:

Ciasto owocowe:

5 jajek0,5 szklanki cukru1 łyżka cukru kokosowego1 szklanka mąki pszennej1/4 szklanki mąki ziemniaczanej1 płaska łyżka proszku do pieczenia1 puszka ananasa (565 g)300 g borówki amerykańskiejMasa kokosowa:2 opakowania budyniu kokosowego bez cukru0,5 szklanki cukru0,5 szklanki mleka250 g margaryny1 olejek spirytusowy migdałowyDodatkowo:ok. 50 g startej gorzkiej czekolady1-2 łyżki żółtych wiórków kokosowych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close