Zielone kopytka ze szpinakiem

28.04.2021

Składniki:

(szklanka 250 ml)
( porcja na ok.70 sztuk)

Ziemniaki ugotowane 500gJajkoSzpinak 100gMąka pszenna szklankaMąka ziemniaczana 2 pełne łyżkiPrzygotowanie:
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie i przecisnąć przez praskę. Szpinak zblendować i dodać do ziemniaków. Dodać jajko oraz mąkę. Wyrobić ciasto. W zależności od ziemniaków mąki można podsypać więcej jeśli ziemniaki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close